Пакет „След раждането“

Нормално е не само преди, но и след раждането да имате нужда от помощ и грижа. Дулата може да е част от вашия кръг за подкрепа. В периода след раждането, тя може да Ви даде много информация, емоционална подкрепа и практическа помощ за кърменето, възстановяването и грижите за бебето в първите седмици.

Някои от начините, по които аз бих могла да Ви подкрепя след раждането:

  • можем да обсъдим подробно раждането и да отработим заедно емоциите, свързани с него. Споделянето на преживяното и разговорът за това как се чувствате (и защо!) са изключително важни;
  • можем да поговорим за това как се възстановявате и да Ви дам идеи кое може да помогне по време на този период;
  • мога да Ви помогна с началото на кърменето (имам 11 години опит като доброволен консултант по кърмене и дооооста години опит в кърменето на моите 4 деца:);
  • мога да дам информация немедицински за грижи за здраво бебе: кое е нормално и на кое би трябвало да обърнем внимание;
  • мога просто да съм приятелското присъствие, от което имате нужда. В някои случаи това никак не е малко.

Пакетът „След раждането“ включва 1 среща (лична – домашно посещение, или онлайн видео разговор или телефонен разговор), в рамките на до 2 часа. Ще обсъдим всички Ваши въпроси по гореизброените теми. Към пакета е включена и подкрепа по чат (10 дни), която може да започне и преди срещата. Ще работим по евентуални затруднения, които срещате с кърменето, емоционалното си възстановяване след раждането, или с практични въпроси от ежедневието с малко бебе.

Цената на пакет „След раждането“ е 80 лева. Пакет от три такива посещения или онлайн срещи е на цена 190 лева и включва и подкрепа по чат по време на периода.

При необходимост от повече часове или регулярен ангажимент ще Ви предложа индивидуален ценови пакет.

Можете да се свържете с мен тук или на на 0885 210 764.