Пакет „След раждането“

Нормално е не само преди, но и след раждането да имате нужда от помощ и грижа. Дулата може да е част от вашия кръг за подкрепа. В периода след раждането, тя може да Ви даде много информация, емоционална подкрепа и практическа помощ за кърменето, възстановяването и грижите за бебето в първите седмици.

Някои от начините, по които аз бих могла да Ви подкрепя след раждането:

  • можем да обсъдим подробно раждането и да отработим заедно емоциите, свързани с него. Споделянето на преживяното и разговорът за това как се чувствате (и защо!) са изключително важни;
  • можем да поговорим за това как се възстановявате и да Ви дам идеи кое може да помогне по време на този период;
  • мога да Ви помогна с началото на кърменето (имам 11 години опит като доброволен консултант по кърмене и дооооста години опит в кърменето на моите 4 деца:);
  • мога да дам информация немедицински за грижи за здраво бебе: кое е нормално и на кое би трябвало да обърнем внимание;
  • мога просто да съм приятелското присъствие, от което имате нужда. В някои случаи това никак не е малко.

Пакетът „След раждането“ включва 1 среща (лична – домашно посещение или онлайн видео разговор), в рамките на 2 часа, по време на която ще обсъдим всички Ваши въпроси по гореизброените теми.

След тази среща ще поддържаме контакт по чат в рамките на две седмици, за да продължим да работим по евентуални затруднения, които срещате с кърменето, емоционалното си възстановяване след раждането, или с практични въпроси от ежедневието с малко бебе.

Цената на пакет „След раждането“ е 65 лева. Пакет от три такива посещения или онлайн срещи е на цена 150 лева и включва подкрепа по чат до 14 дни след последната среща.

Ако не желаете продължителна подкрепа след срещата, можете да заявите само домашно посещение или онлайн среща след раждането. То също продължава до два часа, а цената в този случай е 50 лева и включва стадартните за всички мои консултации 5 дни проследяване по чат.

При необходимост от повече часове или регулярен ангажимент ще Ви предложа индивидуален ценови пакет.

Можете да се свържете с мен тук или на на 0885 210 764.