За мен

Казвам се Йоанна и съм сертифицирана като дула и обучител за раждане към Childbirth International (CBI). Майка съм на 4 деца, две от тях родени естествено след 2 секцио.

Активно подрекрпям настоящи и бъдещи майки и семействата им от 2009 година: първоначално като доброволен помощник за кърмене, а по-късно и лидер-консултант по кърмене в Ла Лече Лига. От 2015 година работя усилено и в подкрепа на ественото, удовлетворяващо раждане и ВБАК (вагинално раждане след секцио). Вдъхновява ме възможността да помогна на жените да изживеят пълноценно радостта от раждането. Вярвам и че ако нещата не са точно такива, каквито сме очаквали, подкрепата от обучен професионалист, на когото имаме доверие, може значително да промени начина, по който се чувстваме.

Моето собствено прекрасно естествено раждане след 2 секцио постави началото на новата посока, в която искам да се развивам. Следващото ми нормално раждане затвърди посоката.

За повече иформация можете да се свържете с мен, да се присъедините към Фейсбук групите „Раждане във Варна“ и Раждане с дула във Варна или да дойдете на месечните срещи за подкрепа, които организирам. На страницата си във Фейсбук също публикувам интересна информация и предстоящи събития.

Разкази на някои от жените, които съм подкрепяла

Моника: Раждане без страх

Нора: И сега какво да те правя?!

Мелани: Как родих със сестра си

Таня: Прераждане

Christie: The journey of baby Joana to this world

Елена: Можеш!

Галя: Твоето раждане, твоите решения

Александра: Вълненията от първото раждане

За моята сертифицираща организация

Childbirth International е международна организация с централен офис в Канада и обучители от САЩ, Канада, Великобритания и други страни. Създадена през 1998, тя е една от големите организации в света, които обучават хора, желаещи да оказват немедицинска подкрепа на бременните и раждащите жени.

Можете да се свържете с мен:

Мои публикации в други сайтове и медии:

„Детските градини“: Как се ражда с дула?. Имам и своя колонка в сайта, където можете да намерите интересна информация за бременността и кърменето.

Her Startup: моите размисли за баланса в живота на многодетните родители можете да прочетете тук.

Ето и каква е Истината за раждането през моя поглед 🙂